Διοικητικό συμβούλιο

Χρόνης Λάγγης

laggisxronisΔημιουργός – Σκηνοθέτης- Σκηνογράφος και  Πρόεδρος του Θεατρικού Συλλόγου Νέας Μάκρης Αττικής «ΑΞΙΟΘΕΑΤΡΟΝ». 
Ο Λάγγης Χρόνης, ένας ντόπιος Νεομακρινός , που ασχολείται με το θέατρο από το 1987 και μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει και σκηνογραφήσει πολλά θεατρικά έργα , συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς της περιοχής μας, όπως Φροντιστήρια ξένων γλωσσών , Ωδείο Ν. Μάκρης , Δημοτικά σχολεία , Γυμνάσιο (όπου διετέλεσε και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων επί έξι (6) συναπτά έτη ) κ.λ.π.
Έχει λάβει μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονταν στον Δήμο μας για το καρναβάλι ενεργά και ως ομαδάρχης (χαρίζοντας βραβεία διάκρισης στην ομάδα του),  αλλά και κατασκευαστής αρμάτων καρναβαλιού.
Ασχολείται με τα πολιτιστικά του Δήμου Μαραθώνα επί 20ετίας και έχει διοργανώσει δύο (2) φορές τριήμερες εκδηλώσεις αφιερωμένες στις δύο μεγάλες σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου μας Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη !!
με επίσημους καλεσμένους τις οικογένειες τους !!
Διατελεί βασικό στέλεχος σε ότι αφορά την διοργάνωση των εκδηλώσεων της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου και Ελένης Νέας Μάκρης επί 15 συναπτά έτη.      
Η ιδέα για την δημιουργία αυτής της θεατρικής ομάδας, εκτός από την μεγάλη αγάπη για το θέατρο , είναι και η απασχόληση μικρών και μεγάλων (γιατί όπως είναι γνωστό το θέατρο δεν έχει ηλικία) που αγαπάνε το θέατρο και θέλουν να ασχοληθούν έστω και ερασιτεχνικά με αυτό.

 

 

 

Σοφία Λάγγη

Νηπιαγωγός, δασκάλα χορού, ηθοποιός, αντιπρόεδρος του θεατρικού συλλόγου Νέας Μάκρης Αττικής "ΑΞΙΟΘΕΑΤΡΟΝ".
Ονομάζομαι Λάγγη Σοφία και είμαι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε.Α.Π.Η. Αθηνών, του Εθνικού Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος του D.D.I., πτυχίο μοντέρνου χορού, αναγνωρισμένο απ' το I.S.T.D. Modern Theatre της Αγγλίας. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός εδώ και 4 χρόνια, ενώ με το χορό ασχολούμαι 22 χρόνια. Στο σύλλογό μας, έχω αναλάβει τα τμήματα της "δημιουργικής απασχόλησης", "των πρώτων βημάτων στο χορό", καθώς επίσης και τα "παιχνίδια με τη μουσική". Μετέχω ως μέλος της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του συλλόγου μας, εδώ και 13 χρόνια, απ' όταν ήταν ακόμη αυτόνομη, ερασιτεχνική, θεατρική ομάδα. Ως αντιπρόεδρος του συλλόγου και δασκάλα των παιδιών μας, θα είναι χαρά μου να τα βλέπω να βρίσκουν το νόημα αυτής της ζωής, δημιουργώντας το τα ίδια με πολύ πάθος σε ότι κάνουν!!!

 

 

 

 

 

Βιολέττα Λάγγη

violetalaggiΒρεοφονηπιοκόμος-Μουσικός και Γραμματέας του Θεατρικού Συλλόγου Νέας Μάκρης Αττικής «Αξιοθέατρον».
Απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Ιωαννίνων που ασχολείται με τα παιδιά  δουλεύοντας σε παιδικούς σταθμούς της περιοχής μας αλλά και σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα. Έχει αναλάβει την οργάνωση μικρών ομάδων παιδιών, των 15 μέχρι και 25 ατόμων, τόσο σε αίθουσες νηπιαγωγείων κατά τη διάρκεια των πρακτικών της ασκήσεών  και τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, όσο και στα προγράμματα των Παιδικών Υποθέσεων της «Κιβωτού» αλλά και βοηθητικών ρόλων στην οργάνωση των ομάδων αυτών.
Ασχολείται με το θέατρο εντατικά και λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις που ανεβάζει κάθε χρόνο ο θεατρικός σύλλογος Νέας Μάκρης «Αξιοθέατρον» στη Νέα Μάκρη, απ’ το 2003 έως σήμερα.
Ακόμη, εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με την μουσική εκ των οποίων τα δυο χρόνια  από αυτά εκπαιδεύονταν πάνω στα προγράμματα του συστήματος orf. Επίσης ακόμα δυο χρόνια διδάχθηκε βασικές δεξιότητες στο αρμόνιο και τα υπόλοιπα δεκαέξι ασχολήθηκε με τις μουσικές τις σπουδές στο πιάνο. Επιπλέον, έχει διδαχθεί μαθήματα θεωρίας της μουσικής για τις τρεις πρώτες  τάξεις θεωρίας. Ακόμη έχει κάνει 4 χρόνια χορό (κλασσικό και μοντέρνο) όπως ακόμα έχει παρακολουθήσει και μαθήματα παραδοσιακών χορών για 8 χρόνια, και συνεχίζει.

 

Ο σύλλογος Αξιοθέατρον

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του θεατρικού συλλόγου, εκτός από την μεγάλη αγάπη για το θέατρο, είναι και η απασχόληση μικρών και μεγάλων που αγαπάνε το θέατρο και θέλουν να ασχοληθούν έστω και ερασιτεχνικά με αυτό. Περισσότερα...

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τελευταία νέα

Βρείτε μας

facebook badge

find us on youtube button1