Η ιστορία μας

Ο Θεατρικός Σύλλογος Νέας Μάκρης Αττικής ΑΞΙΟΘΕΑΤΡΟΝ δημιουργήθηκε το 2003.

Δημιουργός και παραγωγός αυτού του Συλλόγου ο Λάγγης Χρόνης, ένας ντόπιος Νεομακρινός, που ασχολείται με το θέατρο από το 1987 και μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει και σκηνογραφήσει πολλά θεατρικά έργα, συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς της περιοχής μας, όπως φροντιστήρια ξένων γλωσσών, Ωδείο Ν. Μάκρης, Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια, κ.λ.π.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του θεατρικού συλλόγου, εκτός από την μεγάλη αγάπη για το θέατρο, είναι και η απασχόληση μικρών και μεγάλων (γιατί όπως είναι γνωστό το θέατρο δεν έχει ηλικία) που αγαπάνε το θέατρο και θέλουν να ασχοληθούν έστω και ερασιτεχνικά με αυτό.

Ο Θεατρικός Σύλλογος ΑΞΙΟΘΕΑΤΡΟΝ μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως, τον «Αχόρταγο», «Μαντάμ Σουσού», «Η χαρτοπαίχτρα» του Δ. Ψαθά, «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» του Αλέκου Σακκελάριου, «Το ζαμπελάκι» του Δ. Ρώμα, «Τον Ηλία του 16ου» των Σακκελάριου – Γιαννακόπουλου, «Μια τρελή τρελή οικογένεια» των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, «Ο κυρ-Γιώργης εκπαιδεύεται», «Η παριζιάνα», «Γοργόνες και μάγκες», «Η νεράιδα και το παλικάρι» του Γιάννη Δαλιανίδη, «Η ωραία του κουρέα» του Λ. Μιχαηλίδη, «Μια ελληνίδα στο χαρέμι» του Γ. Δαλιανίδη και φέτος «Η ωραία των Αθηνών», του Ν. Τσιφόρου.

Σκοπός μας είναι τόσο τα παιδιά μας, όσο και οι μεγάλοι να εμπνέονται μέσα από το θέατρο και να αισθάνονται όμορφα βγάζοντας τα εσώψυχά τους μέσα από αυτό.

Ο σύλλογος Αξιοθέατρον

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του θεατρικού συλλόγου, εκτός από την μεγάλη αγάπη για το θέατρο, είναι και η απασχόληση μικρών και μεγάλων που αγαπάνε το θέατρο και θέλουν να ασχοληθούν έστω και ερασιτεχνικά με αυτό. Περισσότερα...

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Τελευταία νέα

Βρείτε μας

facebook badge

find us on youtube button1